Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerepjátékok képes leírás - Hálózati online játékok.tlap.hu
részletek »

Szerepjátékok - Hálózati online játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Szerepjátékok
Keresés
Találatok száma - 17 db
Árnykrónikák

Árnykrónikák

2013, Alaszka. A világ már nem olyan biztonságos, mint amilyennek régen hittük, a gonosz felütötte fejét és áldozatokat szed. Még mindig dúl a háború a vámpírok és a lycantropok között, amely kihat az emberek világára is. Az inkvizíció újra létrejött ezen sötét lények ellen, ahogy a hadsereg is beszállt a küzdelembe. Vannak emberek, akik még mindig a békés világukat élik, de egyre több olyan is előfordul, akik tudják, hogy nem csak az emberi faj uralkodik a bolygón. Vegyél részt te is a küzdelemben, döntsd el, hogy melyik oldalon állsz, és légy hű társaidhoz vagy éppen áruld el őket és csatlakozz az ellenfélhez! A választás a te kezedben van, de ne feledd, minden meghozott döntésnek ára van.

BiteFight

BiteFight

Vámpírok és farkasemberek csatája dúl évszázadok óta. Ez a te sorsod, te döntesz róla!Járd a várost prédát keresve,szerelkezz fel ellenfeleid legyőzésére,épits egy hihetetlen erődöt társaiddal. A Bitefight egy ingyen játszható böngészős játék amiben több ezer játékossal versenghetsz. Ahhoz hogy játszhass a Bitefight-tal csak egy sima böngészőre van szükséged, letöltések és installálások nem szükségesek. Az első bejelentkezésednél eldöntheted hogy vámpír vagy vérfarkas leszel, és úgy lépsz majd be a csatákba.

DignFight

DignFight

Foglalj helyet a gonosz trónján!Építsd a váradat, uralkodj alattvalóid felett, és rabold ki a többi uralkodót! Hiszen a Te váradban Te vagy a király! A Dig'n'Fight játékban saját sötét váradat építheted fel, tele tömlöccel, kínzókamrával és gonosz lényekkel. Arany Arany és hírnév utáni vágyad nem ismer határokat. Szeretnél a legnagyobb és legrettegettebb vár ura lenni. Hogy mire van ehhez szükséged? Egy olyan hadseregre, amilyet ez a világ még nem látott. Lényekre, amelyeknek a pillantására csirkefarmod legbátrabb csirkéit is elfogja a rettegés. És persze csirkékből Csirkék sohasem elég. Mi másból táplálkozhatna a hadsereged. Ásd le magad az alvilágba, és építsd meg a legnagyobb várat. Mindeközben több ezer más vártulajdonost is féken kell tartani, hiszen nem vagy egyedül.

Drakensang Online - lebilincselő szerepjáték

Drakensang Online - lebilincselő szerepjáték

Ha egy igazán ütős szerepjátékot keresel az online lehetőségek közül és szereted az akciódús, de mégis stratégiai gondolkodást igénylő játékokat, akkor a Drakensang Online minden bizonnyal az egyik kedvenced lesz. Blogomon nagyon cikket és PR szerű publikációt találsz erről a játékról, tippek és trükkök formájában. Ez egy belevaló többfelhasználós szerepjáték, ahol a játékosok nemcsak egymás oldalán, hanem egymás ellen is harcolhatnak, ha például felveszik a PvP üzemmódot. Szerintem a játék egyik legérdekesebb része ez, hiszen itt derül ki, hogy a játék stratégiai gondolkodás részét ki, hogy teljesítette a karakterének fejlesztése során. Ebben a játékban a karakterek lehetnek sárkányharcosok, íjászok, körmágusok vagy törpemesterek. Ezek színesítik Dúria világát, amelyhez részletes térkép is áll rendelkezésre. A játék nem rég esett át egy nagyon fontos újításon, így például a köztes világok teljesen megváltoztak, s új, izgalmas kihívásokat jelentenek. A játékban nagyon sokszor van event azaz esemény, amikor egy - egy nagyobb feladatot és küldetést tudnak a hősök teljesíteni, értékes jutalmakért. Várunk szeretettel Téged is ebbe az ingyenes szerepjátékba.

Empire of Mystery FRPG

Empire of Mystery FRPG

Magicdom? Sose hallottál róla? Nem csodálom. A mágusok legnagyobb, muglik számára láthatatlan terület. Kb. 100 éve még nem is létezett. A mágusvilágban lévő zavargások szükségessé tették egy szigetbirodalom felépítését. Az egész történet 1825-ben kezdődött, mikor a sötétség mágusai, hírhedt nevükön a Fekete Horda túlerőbe került a többi mágussal szemben. A mágusvilág gyásznapként emlékszik erre az évre. A fekete mágusok rátámadtak a többi mágusra és ennek az lett a vége, hogy rengetegen elmenekültek a muglik közé, aki nem tette az küzdött ellenük. Azonban csak néhány ezren élték túl. Ekkor a kor legnagyobb mágusai összefogtak és egy védett birodalmat hoztak létre. A neve Mysticland lett. Majd a hírvivők arról számoltak be, hogy meghalt a horda vezetője. Az aurorok minden erejüket bevetve akit csak tudtak a Golise Mágusbörtönbe zártak. A rend kezdett helyreállni. A királyság vezetői pedig az összes meglelt mágust Mysticlandbe költöztették. De így is rengeteg mágus maradt a mugli területeken. 1982-ban azonban újabb gondok léptek fel. Az egyik sötét varázsló, Flotus kiszabadította a még élő hordatagokat és újraalapította a Fekete Hordát. Azóta sincs nyugalom a mágusok közt. A királyságra bejutni nem tudnak, vagy csak nagyon nehezen, de a világszerte meglelt mágusokat gyílkolják meg. Szeretnél ebben a harcban te is résztvenni? Küzdenél te is a jó oldalon? Csak tőled függ. De abban

Junkei Monkey

Junkei Monkey

A Junkie Monkey elsősorban szórakoztató szimulációs szerepjáték, egy funkciógazdag 'tamagocsi'. Másodsorban olyan felület, ahol a játékosok sok mindent kipróbálhatnak és információkat szerezhetnek - tehát játékunk célja valós információkat nyújtani felhasználóinknak, szórakoztató módon. A játék nem a destruktív vagy törvénybe ütköző magatartásformák népszerűsítését tűzte ki céljául. Bár számtalan lehetősége adódik a játékosoknak ilyen cselekmények megvalósítására, a játék igyekszik az ezekből a tettekből fakadó hátrányokra a játékosok figyelmét felhívni. A programot ezen kívül a nemzetek közötti összefogás modellprojektjévé kívánjuk tenni. Hosszú távú célunk, hogy több országból olyan önkénteseket, szakemberek verbuváljunk, akik társadalmi munkában, örömmel vesznek részt egy on-line drog-információs játékának létrehozásában.

KnightFight

KnightFight

A lovagok a király igaz követői voltak a középkorban. Azok, akik csatába mentek a királyért, a becsületért, a dicsőségért és az igazságért. Tisztességük úgy került a köztudatba, mint a fényesség lovagjai. Azonban sokuknak a becsület nem volt elég, megszegték az esküjüket és megtöltötték a kincseskamráikat a zsákmányból, amit áldozataiktól raboltak véres portyáikon. Ezek a lovagok a sötétség hordájaként váltak ismertté. Tedd le a lovagok esküjét, döntsd el a végzeted és azt, hogy melyik oldalra állsz! Harcolj a becsületért, dicsőségért, presztízsért és igazságért vagy keresd meg a napi betevőt azáltal, hogy végrehajtod a brutális és erkölcstelen megbízásokat. A döntés a te kezedben pihen!

Lanawin

Lanawin

Lanawinban játszódó ingyenes fórumos szerepjáték ( frpg ) erre mind lehetőséget ad, online, fantasy környezetben. Mielőtt legyintenél, hogy, megint egy újabb sablonos fórumos szerepjáték, az előtt kérjük, olvasd el ezt a bemutatót. Ugyanis ez Magyarországon az egyik legegyedibb online fórumos szerepjáték, azaz frpg. Most biztos azt gondolod, hogy csak azért mondjuk, hogy regisztrálj. Igen, tényleg, de ez igaz! Ez az frpg más, mint a többi.

Magicae Terrum FRPG

Magicae Terrum FRPG

A Magicae Terrum FRPG egy fórumos szerepjáték, amely egy kitalált középkori stílusú fantasy világban játszódik. A karaktered megtanulhat varázsolni, harcolni, varázsitalokat főzni és még sok-sok érdekes dolgot. Lehetsz a világ legjobb mágusa, akár a birodalom vezetőinek egyike. Csak rajtad múlik. Keresd klánoddal a különleges erejű ereklyéket és legyetek Ti a legjobbak! Rengeteg érdekes küldetés és kaland vár rád... Egy biztos: szórakozásban nem lesz hiány. Csatlakozz hát Te is! Hidd el nem bánod meg.

Hirdetés
Mitrill

Mitrill

A mitrill egy ingyenes, online, többjátékos, többkarakteres, letöltés nélkül, böngészőben működő, körökre osztott játék.Egy csapatot irányíthatsz. Minden csapattagot te választhatsz ki és te fejleszthetsz. Lépj szinteket a karaktereiddel, dolgozd ki a saját nyerő stratégiád! Regisztrálj most vagy lépj be a mitrill varázslatos világába!

Monstersgame

Monstersgame

Évszázadok óta folyik a harc a Vámpírok és a Vérfarkasok között. Ez a harc nem csak a vadászterületről, hanem az egész világ feletti uralomról szól. A harc a Vámpírok és Vérfarkasok között az Interneten is folytatódik, s most te is lehetőséget kapsz, hogy eme harc részesévé válj!

Szerepjáték

Szerepjáték

Minden ami rpg, role playing game, fantasy, exigo, warcraft, shadowrun, szerepjáték, rpg, wayne, chapman, raoul, renier, caldwell, magus, warhammer, cthulhu, káosz világa, átjáró, david gemmel, dragonlance, forgotten, realms, ravenloft, dnd, ad& vampire, ars magica, ammerúnia, ynev, codex, társasjáték és kártyajáték....asztali vagy fórumos....akár élő játékok. Keresd a legminőségibb élő szerepjátékokat az oldal szerkesztőjén keresztül... szerepjáték, játék, játékok

Tanoth

Tanoth

Targon király eltűnésével Aris országa sötétségbe borult. Negyed évszázadon keresztül Targon öccse, Halgan uralkodott, vaskézzel vezetve az országot. De egy éppen csak elkerült katasztrófa után, mely egy kis szigeten történt keleten és amely a legtöbb ember számára észrevétlen maradt, most egy újabb készülődik északon.Fedezd fel te is Tanoth világát!

TechWarrior

TechWarrior

Századokon keresztül, a Tech harcosok a leginkább nagyra becsült harcosok között voltak a bolygón. Nézz szembe a saját kihívásoddal, és harcolj a győzelemért, dicsőségért, és kreditért! Légy a század leghíresebb Tech harcosa!

Végzetur

Végzetur

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült! Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható. A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban. A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük. Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak! Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat. Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően. A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod. A Végzetúr online szerepjáték 1. világa 2008. szept. 22-én, a 2. világ 2008. nov. 6-án, a 3., békés világ 2009. jan. 29-én, az 5. világ 2010 máj. 19.-én indult el.

War of Titans

War of Titans

Vér, Izzadtság és éles pengék: brutális küzdelmek az aréna porában! Hallod az ellenségeid rémült kiáltását? Légy Te minden idők legerősebb gladiátora, akit félelem és rettegés övez az ókori arénában! Állj helyt az izgalmas PvP és PvE küzdelmekben! A titánok titánjaként uralhatod az arénát! Ezt a remek akciójátékot Te sem hagyhatod ki!

WOWW

WOWW

Egy régi régi elfeledett világ ismét életre kel, ahol a harcosok és mágusok küzdenek a dicsőségért. A harcok hevében számos kalandor veszik oda, de a legkitartóbbak neve örökre beíródik a győzelem csarnokának falaiba. Csatlakozz te is és válj a legnagyobb hőssé ! A World of Wizards &arriors egy ingyenes, böngészőből játszaható szerepjáték. Nincs szükség semmilyen program letöltésére, telepítésére, bárhonnan bármikor játszhatsz csak egy böngészőre és internetre van szükséged.

Tuti menü