Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stratégiai Játékok képes leírás - Hálózati online játékok.tlap.hu
részletek »

Stratégiai Játékok - Hálózati online játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Stratégiai Játékok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Damoria

Damoria

Élj át egy középkori világot, amelyben felépítheted a saját váradat és betelepítheted a területeidet. Hatalmas várat építesz, állandóan harcban állsz vagy a kereskedelmet fejleszted? Te döntesz! Alapíts szövetséget, képezz ki hatalmas hadsereget és fejlessz ki minél erősebb fegyvereket! Köss békét vagy harcolj! Kezdődjön a középkori kaland!

Gal6

Gal6

A Gal6 Univerzumban a remény hal meg elsőként. A siker nem az illúzióidon múlik, hanem a stratégiádon és a döntéseiden. Itt a legnagyobb harcosok küzdenek meg egymással, akik mindig több lépéssel előre gondolkodnak, de ha szükséges, az utolsó pillanatokban is képesek váltani, és megfordítani a harc kimenetelét. A Gal6-ban megmutathatod, mi rejtőzik benned: csatlakozz, termelj és fejlessz, köss előnyös szövetségeket és győzd le az ellenségeid!

Grepolis

Grepolis

Építs csodás városokat,köss erős konföderációt,használd ki az istenek hatalmát, hódítsd meg a világot! Ebben a böngésző-alapú online játékban a te feledatod, hogy kis poliszodat (görög városállamod) hatalmas metropoliszzá fejleszd, erős sereget és hathatós flottát toborozz, míg végül távoli szigetek hódítsába kezdesz. A dicsőséghez és hatalomhoz vezető utadon ne feledkezz meg a görög panteon isteneiről sem: Zeusz, Héra, Athéné vagy Posszeidón irántad tanúsított kegye dönthet győzelem és vereség közt.

Hackthat

Hackthat

Fejleszd csúcskategóriásra számítógépedet,készíts egy hihetetlenül erős spyware programot, fedezd fel a többiek védelmének a hiányosságait,védd meg rendszeredet a külső támadásoktól,fertőzz meg vírusoddal gépek ezret,legyél Te a Hackthat legjobb hackere!

Hóditó

Hóditó

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! Közel 12 éve az egyik legnagyobb magyar interaktív stratégiai játék az Interneten!

Hunter Warrior

Hunter Warrior

Harc a rúna földjén! Légy igazi hunter, igazi warrior! A fantasy stratégiai játék során, különleges képességekkel megáldott lényeket kell irányítanod. Ismerd meg Ferralis és Rúnaföld történetét, harcolj, segíts megmenteni az emberiség egyetlen mentsvárát! Válassz egyet a 7 mágikus és fantasztikus fajból, és légy az aki te szeretnél lenni! Harcos, tolvaj, mágus, gyógyító, hős! Fejlődj, harcolj, legyél te a legerősebb és győzd le Victro gonosz seregeit! Engedd, hogy elragadjon a játék varázsa és a harc! Csatlakozz! A játék dinamikus körökre osztott, lényegében egész nap játszható! Próbáld ki, nem veszthetsz semmit, hiszen a fantasy játék teljesen ingyenes! Cserébe garantált a jó szórakozás és a páratlan társaság! Hajrá!

Ikariam

Ikariam

A tenger hangja, fehér homokos part és napsütés! Valahol egy kis mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik.A játék kezdetén egy lakatlan terűletet kapsz a tengerparton!Ezt a terűletet kell,majd virágzó birodalommá fejlesztened!

Khan Wars

Khan Wars

Hatalmas középkori uralkodóként fel kell építened a váradat és fel kell fegyverezned a hadseregedet. Győzd le a legádázabb ellenségeidet is egy háborúkkal és intrikával teli világban! Uralkodj királyként vagy cárként a birodalmadban és mutasd meg a néped valódi erejét és nagyságát! Bizonyítsd a taktikai képességeidet és írd Te a történelmet!

Larkinor

Larkinor

Larkinor az illariai kontinenshez tartozó legdélibb sziget. Így éghajlata is a legzordabb a kontinens többi részéhez képest. A hőmérséklet maximuma nyáron alig éri el a 30 fokot, télen pedig nem ritka a havazás sem. A sziget területe 64 négyzetkilóméter, több mint felét a szintén Larkinor nevet viselő város foglalja el. A várost magas, vastag falak választják el a még vad területektől. A falakon belül az ember a domináns értelmes faj, de jól megférnek itt elfek, törpék, koboldok, goblinok, s egyéb ritka - jobbára értelmes - szerzetek is.

Hirdetés
Lemúria

Lemúria

Lemúria világa a történelmünk előtti idők világa. Olyan világrészeket találunk itt, amikről azt hittük, csak legendákban léteznek: Atlantisz, Utópia, Bábel, Éden, Hádesz, Sangri La, Tamana, Eldorádó, Avalon, Gondwana, Mu, Lyonesse, Elsinore, Ararát, Szolária... Ezek a 'szigetek' egymással kapcsolatban állnak és egyiken lehet majd saját országod is! A szigetek között szabadon alkalmazhatóak a mágikus akciók, az alvilági egységeknek viszont térkapukra, a katonaságnak pedig hajókra van szüksége másik szigeten lévő ország megtámadása esetén.

Merchant

Merchant

A Merchant internetes stratégiai játék (ISJ). Nyilván játszottál már szebb játékokkal, jobb játékokkal, de olyannal talán még nem, ahol sok száz másik, ember irányította játékossal viaskodhatsz, tárgyalhatsz, szövetkezhetsz, kereskedhetsz! Az ISJ-kben általában egy ország valamilyen főemberét személyesíted meg - például királyt, herceget, mágust. Te irányítod az országod életét, te döntesz háborúról és békéről, építkezésekről és rombolásokról, te döntöd el néped jövőjét.

Miderion

Miderion

Sötét idők járnak ma Miderion vidékein. A Király halott! A Mideriánusok szövetsége a felbomlás szélén áll. Az ármánykodó Nagyurak egymás háta mögött szövögetik álnok terveiket a hatalom megszerzéséről, mialatt mindenki a királyi Koronát, Palástot, és a Jogart keresi. A Legenda úgy tartja, hogy ezeket a tárgyakat egyenként is mágia övezi, de aki egyszerre birokolja mindet, az szinte legyőzhetetlenné válik. A Király elleni merénylet óta sokakat elhurcoltak otthonaikból, sok falu vált a tűz és az acél martalékává. Akik életben maradtak mind bosszút fogadtak az egyre gyengülő, elnyomó Mideriánus szövetség Urai ellen. A harc, a fosztogatás, és a halál mindennapossá vált. Már csak az a kérdés lesz e ember ki szembeszáll a hatalommal, a hatalomért.

My Lands

My Lands

A My Lands egy Valós idejő online pénzkivonós sokszereplős Stratégia játék. A játékban a felhasználóknak lehetősége van szörnyek ellen küzdeni és akár más játékosok ellen is. A fejlődési lehetőségek szinte végtelenek, és a játékot mindig megújítják, fejlesztik. 4 faj közül lehet választani, minden faj egyedi képességekkel rendelkezik, ezért fontos, hogy mindenki elolvassa a Lexikont és megismerj egy kicsit a játékot. A játék magyar nyelvű. Több száz játékos vár, és számtalan lehetőségek, építkezés csaták, szövetségek játékosok között, klánok, klánok közti szövetség és akár nyílt hadüzenet is. A lehetőségek korlátlanok, és mindemellett az összegyűjtött nyersanyagok beválthatóak a Speciális fizetőeszközre a Fekete Igazgyöngyre, mely akár valós pénzzé is tehető. Csak javasolni tudom, ismerjétek meg. A játéknak van külső fóruma is, ott is érdemes szétnézni.

Online stratégiai játék

Online stratégiai játék

A Skyrama a repülős és stratégiai on-line játékok csoportjába tartozik játék, a világ első webböngészőn keresztül használható reptéri szimulátora. A gépünkre nem szükséges programot telepíteni! A felhasználók között megvalósuló interakció elősegítése egyik fő alkotóeleme a Skyramának, így válik igazán közösségivé a repülőterezés.

Polisz

Polisz

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.Ráadásul a játékban jutalmakat is kaphatsz amelyeket a pontos lakhelyedre el is kűldenek.Érdemes kipróbálni.

RPG

RPG

RPG, Role-Playing Game azaz körökre osztott játék. Mindenféle kategóriában legyen az fantasy, manga, sci-fi, szamuráj. Stratégiai játékok, szerepjátékok, neveldék, fórumos játékok, játék fórumok. Minden ami ebben a témakörben előfordulhat.

Stratega

Stratega

A Stratega egy fantasy világban játszódó építkezős/fejlesztős háborús stratégiai játék. Lényege, hogy kezdő országod stabil gazdaságát megteremtve, dinamikusan fejlődve mielőbb képes legyél eljutni alapszintű országoddal a magasabb szintekre, és mindeközben megszerezd és a fordulók alkalmával legtovább birtokold valamely varázstárgyát. Ennek érdekében országodban meg kell teremtened a gazdasági hátteret, seregeket kell képezned és varázstekercseket készítened, hogy felkészült legyél az ellenséges támadókkal szemben és, hogy jó hadvezérhez méltóan meghódíthass más birodalmakat. Országod fejlődése során, a csatákban Győzelmi Pontokat (GyP) kaphatsz. Ha a kiírásban szereplő GyP értékeket (szintek) országoddal eléred, akkor új egységek és új varázslatok állnak majd rendelkezésedre. Így a játék során a fejlődés adta újdonságok kihasználásával még sikeresebb lehetsz. Ha a játék során országodat a támadók katonailag vagy gazdaságilag tönkretették és nem tudsz már talpra állni, úgy a beállítások oldalon az Újrakezd gombot megnyomva a játékot újrakezdheted. Fontos tudni: A stratega-ban az idő múlása, az események megtörténése, körökhöz van kötve (Turn Based Game), egy-egy kör kb.: 30 percenként telik le (minden óra negyedkor és háromnegyedkor). A játék évente 3 darab 4 hónapos fordulóból áll. Az elsőt januárban, a másodikat májusban és a harmadikat szeptemberben indítjuk.

Tuti menü