Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Neveldék képes leírás - Hálózati online játékok.tlap.hu
részletek »

Neveldék - Hálózati online játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Neveldék
Keresés
Találatok száma - 11 db
Állatnevelde

Állatnevelde

Az Állatnevelde nem más, mint egy Virtuális Állatnevelde. Leginkább a régi 'Tamagochi'-hoz lehetne hasonlítani. Ezen az oldalon bárki kérhet magának saját Virtuális állatot, amit azután rendszeresen látogatni és gondozni kell. A Gondozásba az Etetés, Tisztítás tartozik bele főként, ezek azok amiket rendszeresen (etetni olyan gyakran hogy ne ürülhessen ki az etető, tisztítani pedig 3 naponta kell) meg kell tenni, de az állatokat lehet tanítani is, lehet velük játszani, különböző játékokkal lehet befolyásolni a kedvüket.

CicaNevelde

CicaNevelde

Minden vágyad egy cica?De otthon nem engedik meg?Hát itt valóra válhat az álmod. Nevelj te is virtuális kiscicát!Ha szereted a cicakat,csak regisztralj es nem fogod megbanni...A játékban sajat plázát találsz ahol sokfajta targyat vásárolhatsz a a CicaCent-ekből.Ilyen tárgy pl. a MacskaWC... Tehát humoros kis játék..inkább lányoknak ajánlott.A regisztacio és a játék is ingyenes!

Ebnevelde

Ebnevelde

Az Ebnevelde egy folyamatosan bővülő online játék, ahol kedvedre nevelhetsz virtuális kutyákat. A fejlesztések fő irányát is a játékosok határozzák meg. Az oldal több olyan funkciót is tartalmaz, ami lehetővé teszi az ismerkedést, a barátkozást.

Harcosnevelde

Harcosnevelde

A Harcos Nevelde , körökre osztott szerepjáték, nevelde rpg. A játék során 3 karaktert, harcost irányíthatunk. A karakterek különböző típusúak lehetnek, más-más tulajdonsággal. A lényeg, hogy egy-egy harcossal, a lehető legmagasabb szintet érjünk el, a lehető legtöbbet fejlődjünk, tapasztalatot szerezzünk. Ez nem lesz könnyű. Különböző cselekvések elvégzése után, harcosunk tapasztalati pontokkal gazdagodik (Tp), ami ha egy bizonyos érték után szintlépést jelent. Ilyenkor többek közt új fegyvereket használhat, új leckéket tanulhat. Ha szereted a kihívásokat, az izgalmakat, próbáld ki! Nem vesztesz semmit, az élmény garantált! Sok szerencsét!

Hősember-képző

Hősember-képző

Neveld fel a hősemberedet!Tartsd tisztába,gondozd,etesd,vegyél fel kölcsönt vagy dolgozz néhány burnyákért! De nem muszáj új hőst létrehozni,elég ha örökbe fogadsz egyet a hősárvaházba! A regisztrációnál a gyártási szám a jelszót jelenti! Egy vicces játék...pont neked való!Regisztrálj és nézd meg te is!

Kutyatanya

Kutyatanya

Minden vágyad egy saját kutya? De otthon nem engedik meg, vagy nincs olyan kutyád amilyet szeretnél? Hát itt valóra válhat az álmod... Nevelj te is virtuális kiskutyát! Közel 150 fajta közül választhatsz!

Kutyavilág

Kutyavilág

A Kutyavilág egy virtuális nevelős oldal, melyen a kutyát kell gondozni, és játszani lehet vele.A regisztráció teljesen ingyenes!Mikor létrehozod a kutyád, akkor legelőször is a legfontosabb, hogy ennivalója és innivalója mindig legyen. Alapértelmezettként Pedigre-t tudsz neki adni.Minden nap mikor látogatod a nap végén 2 %-ot megy fel a kedve, ha nincs kajája akkor 4%-ot megy le.Minden nap a tisztaságból 3 % megy le, de ezt növelheted....... Még tőbb infót regisztrálás után tudhatsz meg.

Macigocsi

Macigocsi

Macitestvéreimmel az Odúban éltem a málnaföld melletti kis barlangban. Szüleink egy napon elmentek málnát szedni, de nem tértek vissza, hiába vártuk Őket. Kistestvéreimmel most nevelőszülőkre várunk. Éhesek, kicsik és fáradtak vagyunk. Hálás kismackó leszek és boldoggá teszlek ha megetetsz, megitatsz és játszol velem. Ha örökbe akarsz fogadni, és megígéred, hogy számíthatok szerető gondokodásodra, akkor csak kattints a regisztrációra! De vigyázz, mert minden nap szükségem van a figyelemre, éhes és szomjas leszek, játszani kell velem és ezek hiányában a kis mackó-életem veszélybe is kerülhet!

Tekifarm

Tekifarm

A játék arról szol, hogy egy teknőst nevelsz. A teknőst lehet tanítani,etetni... A teknősödnek játék közben változhat a kedve, ez attól függ mennyi időnként lépel be hozzá. A játékban saját blogot, weblapot,és még sok mást csinálhatsz. Próbáld ki, és nem fogod megbánni!

Hirdetés
Trabinevelde

Trabinevelde

Magyarország első online autó-, motor- és kamion-neveldéje.Az oldal 2006-ban indult, azóta több nagyobb átalakuláson esett át.Eleinte csak trabantot lehetett nevelni, 2009 szeptembere óta viszont már motort, kamiont és több autófajtát is tuningolhattok. Jó játékot!

Virtual Tuning Car

Virtual Tuning Car

A Virtual Tuning Car egy virtuális autó tuningolós 'nevelde'. Ez gyakorlatilag egy Internetes játék, a feladat fejleszteni az autódat, tuningolni, mások ellen versenyezni és lehetőleg nyerni.Regisztrálsz az oldalra, utána venned kell egy autót. Az autót ezután felkészíteni a versenyre ( tankolni bele,motorolajat adni, gumit venni, javítani ill. lemosni, ha szükséges.....

Tuti menü