Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózati online játékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hálózati online játékok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
1100 AD

1100 AD

Az 1100AD egy ingyenesen játszható középkori játék, ahol te uralkodsz a területeid felett és háborút indíthatsz a többi játékos ellen a területszerzésért. Így lehetsz a legnagyobb uralkodó. Nyerd meg a háborút!

4 story

4 story

Battle against other players, alone or in strategic groups of up to 49 player, and take part in daily conquest wars. Winners gain access to new villages, new missions and special merchants. A huge variety of quests and dungeons. Support one of the two nations, Valorian or Derion in the endless fight for the supremacy on the continent of Iberia. To find out more about the history of your people and about Iberia in general please click here. Every population has its own, unique history - now it is time to write your own!

9 dragons

9 dragons

Engage in the first authentic martial arts massively multiplayer online role-playing game Journey alongside many friends, enemies, teachers and fellow disciples throughout The Land Discover the beginning of Martial Arts Chivalry Master your chosen branch of Kung Fu and challenge other masters to epic battles that can determine the future of your Clan.

Ace Online

Ace Online

Ace Online is a 3D space shooter, a flight action MMORPG. Join one of three factions to complete missions on the alien world of Phillon. Challenge other players to duals. Learn special air combat skills to use in one of four fully customizable aircraft.

Aces High

Aces High

Historical World War II air combat simulation. Highly accurate plane models and multiple detailed arena terrains let you experience battles from the World War 2 air war in a massively multiplayer game world. Free trial period, then pay to continue playing.

Adventure Quest

Adventure Quest

A popular 2D anime themed RPG Game. Runs in your web browser. Large community of players. This game takes a different approach from the usual, and is worth checking out. Free, with option to pay for additional features.

AdventureQuest Worlds

AdventureQuest Worlds

2d scrolling MMORPG. Unlike most other massively multiplayer role playing games, this game was developed entirely in Adobe Flash -- by the same team who developed the first AdventureQuest single-player RPG. This is not a sequel but an entirely different game with the same (and better) attention to storyline and quests yet in a persistent game world with real time interaction. Humorous and rewarding gameplay. Four classes to choose from the ability to multi-class to make things more interesting.

Aika

Aika

The RPG Aika includes three major PvP modes ranging from small skirmishes to 1000 vs. 1000 warfare. Within its fantastically detailed world you'll find over 1,000 quests, hundreds of monsters, and five unique nations that meet in truly epic military clashes. Form alliances, and lay siege to castles. Free, with option to pay for additional features.

Állatnevelde

Állatnevelde

Az Állatnevelde nem más, mint egy Virtuális Állatnevelde. Leginkább a régi 'Tamagochi'-hoz lehetne hasonlítani. Ezen az oldalon bárki kérhet magának saját Virtuális állatot, amit azután rendszeresen látogatni és gondozni kell. A Gondozásba az Etetés, Tisztítás tartozik bele főként, ezek azok amiket rendszeresen (etetni olyan gyakran hogy ne ürülhessen ki az etető, tisztítani pedig 3 naponta kell) meg kell tenni, de az állatokat lehet tanítani is, lehet velük játszani, különböző játékokkal lehet befolyásolni a kedvüket.

Hirdetés
Allien Aréna

Allien Aréna

Do you like old school deathmatch with modern features? How about rich, colorful, arcadelike atmospheres? How about...retro Sci Fi? Then you're going to love what Alien Arena has in store for you! This game combines some of the very best aspects of such games as Quake III and Unreal Tournament and wraps them up with a retro alien theme, while adding tons of original ideas to make the game quite unique.

Árnykrónikák

Árnykrónikák

2013, Alaszka. A világ már nem olyan biztonságos, mint amilyennek régen hittük, a gonosz felütötte fejét és áldozatokat szed. Még mindig dúl a háború a vámpírok és a lycantropok között, amely kihat az emberek világára is. Az inkvizíció újra létrejött ezen sötét lények ellen, ahogy a hadsereg is beszállt a küzdelembe. Vannak emberek, akik még mindig a békés világukat élik, de egyre több olyan is előfordul, akik tudják, hogy nem csak az emberi faj uralkodik a bolygón. Vegyél részt te is a küzdelemben, döntsd el, hogy melyik oldalon állsz, és légy hű társaidhoz vagy éppen áruld el őket és csatlakozz az ellenfélhez! A választás a te kezedben van, de ne feledd, minden meghozott döntésnek ára van.

Artillery Live 2

Artillery Live 2

Ebben a kis online hálózati játékban tankkal küzdhetünk meg barátainkkal, vagy idegenekkel. A játék letöltés nélkül működő flash alapú program. csak lépjél be , és máris egy tankháború közepén találod magad. Jó játékot!

Battle for Wesnoth

Battle for Wesnoth

Ingyenes fantasy témájú stratégia játék, teljes magyar nyelvű változata. A lépésbázisú programban nyolc pályát találunk, köztük egy hálózati játékra alkalmas szintet. Az egyszerű grafika mellett élvezetes játékmenet, kellemes zene, pályaszerkesztő és fejlesztők weboldalán található teljes ismertető jellemzi a The Battle for Wesnoth programot. Itt ingyen letölthető!

BiteFight

BiteFight

Vámpírok és farkasemberek csatája dúl évszázadok óta. Ez a te sorsod, te döntesz róla!Járd a várost prédát keresve,szerelkezz fel ellenfeleid legyőzésére,épits egy hihetetlen erődöt társaiddal. A Bitefight egy ingyen játszható böngészős játék amiben több ezer játékossal versenghetsz. Ahhoz hogy játszhass a Bitefight-tal csak egy sima böngészőre van szükséged, letöltések és installálások nem szükségesek. Az első bejelentkezésednél eldöntheted hogy vámpír vagy vérfarkas leszel, és úgy lépsz majd be a csatákba.

CicaNevelde

CicaNevelde

Minden vágyad egy cica?De otthon nem engedik meg?Hát itt valóra válhat az álmod. Nevelj te is virtuális kiscicát!Ha szereted a cicakat,csak regisztralj es nem fogod megbanni...A játékban sajat plázát találsz ahol sokfajta targyat vásárolhatsz a a CicaCent-ekből.Ilyen tárgy pl. a MacskaWC... Tehát humoros kis játék..inkább lányoknak ajánlott.A regisztacio és a játék is ingyenes!

Damoria

Damoria

Élj át egy középkori világot, amelyben felépítheted a saját váradat és betelepítheted a területeidet. Hatalmas várat építesz, állandóan harcban állsz vagy a kereskedelmet fejleszted? Te döntesz! Alapíts szövetséget, képezz ki hatalmas hadsereget és fejlessz ki minél erősebb fegyvereket! Köss békét vagy harcolj! Kezdődjön a középkori kaland!

DarkOrbit

DarkOrbit

Támadások az űrben! Messzi galaxisokba kell repülnöd, ahol rengeteg veszély leselkedik Rád. Állj helyt a tűzharcokban, légy bátor űrpilóta és harcolj a megbízódért! A DarkOrbit kultuszjátékká vált az űrhajós játékok között. Játékosok milliói járják a galaxisokat, állig felfegyverkezve és állandóan értékes nyersanyagok után kutatva.

Tuti menü