Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Farmos játékok képes leírás - Hálózati online játékok.tlap.hu
részletek »

Farmos játékok - Hálózati online játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Farmos játékok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Én Kicsi Tanyám

Én Kicsi Tanyám

Az Én Kicsi Tanyám egy olyan gazdaság-szimulációs játék, amiben minden a tanya körül forog. Ültess különféle növényeket, pl. krumplit vagy epret, vegyél új szántóföldet, etesd a teheneidet, hogy sok tejet adjanak! Hogy egy gazdaság-szimuláció túl bonyolult? Próbáld ki az Én Kicsi Tanyámat, és engedd, hogy meggyőzzön az egyszerű és mégis színes játékmenet! Nem kell elméleti matematikusnak lenned, hogy sikeres lehess!

Farmerama

Farmerama

Magad sem gondoltad volna, hogy ilyen szórakoztató tud lenni az élet egy farmon? Pedig így van, és ha felvirágoztatod a gazdaságodat, belőled is mesterfarmer lesz. Vess, arass, gyarapíts... és nehezítsd meg a többi farmer életét! Gazdálkodj és garázdálkodj! Neveld a vicces állatokat és a burjánzó növényeket, röffenjetek össze a baráti farmerekkel a gazdakörben, és mutogasd a városi bugrisoknak a birtokodat!

KapiBados

KapiBados

A KapiBados egy ingyenes böngészős játék, tehát kiegészítő szoftverek letöltése és telepítése nélkül, az internetes böngésződ segítségégével játszhatsz! Nyár, napfény, egy trópusi sziget. Mindez kiegészül az édes gyümölcsök és válogatott fűszerek illatával. Cerkófmajmok nyüzsögnek, ágról-ágra ugrálnak a dzsungelben... A part és a dzsungel közt pedig ott a te saját strandkerted. Ebben a játékban saját kerted lehet az óceán szomszédságában, melyen egzotikus növényeket, virágokat és fűszereket termeszthetsz. Kereskedj a cerkófokkal a piacon vagy add el a raktárkészleten lévő árudat, 40 különféle terméket, a turistáknak. Foglalkoztass cerkófmajmot a monszunesők hatékonyabb kihasználására és oldj meg muris feladatokat, hogy te lehess a sziget koronázatlan királya! Vagy próbáld ki, milyen mixernek lenni, készíts zamatos koktélokat a déligyümölcseidből. Ezt a trópusi paradicsomot elvadult kolibrirajok is látogatják: figyelj rá, hogy ezek a kis bestiák ne csupaszítsák le teljesen a kertedet!

Kertbirodalom

Kertbirodalom

A Kertbirodalom egy olyan gazdaság-szimulációs játék, amiben minden a kert körül forog. Ez egy ingyenes online böngészős játék, tehát kiegészítő szoftverek letöltése és telepítése nélkül, az internetes böngésződ segítségégével játszhatsz! Kertitörpe-bőrbe bújva egy Kertbirodalom nevű országban létrehozhatod a saját kis kertparadicsomodat. Vess, ültess, öntözz, arass: A legkülönfélébb zöldség- és gyümölcsfajták közül válogathatsz: Paradicsom, hagyma, szamóca, vagy legyen inkább sárgarépa és saláta? Látogass el Vakondvölgye városába, kereskedj más játékosokkal, vásárolj új növényeket vagy dísztárgyakat, teljesítsd vevőid kívánságait és törekedj jó szomszédi kapcsolatokra - máskülönben könnyen vakondokot ereszthetnek ágyásaidba...

Tuti menü