Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akció játékok képes leírás - Hálózati online játékok.tlap.hu
részletek »

Akció játékok - Hálózati online játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozati-online-jatekok.tlap.hu » Akció játékok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Artillery Live 2

Artillery Live 2

Ebben a kis online hálózati játékban tankkal küzdhetünk meg barátainkkal, vagy idegenekkel. A játék letöltés nélkül működő flash alapú program. csak lépjél be , és máris egy tankháború közepén találod magad. Jó játékot!

DarkOrbit

DarkOrbit

Támadások az űrben! Messzi galaxisokba kell repülnöd, ahol rengeteg veszély leselkedik Rád. Állj helyt a tűzharcokban, légy bátor űrpilóta és harcolj a megbízódért! A DarkOrbit kultuszjátékká vált az űrhajós játékok között. Játékosok milliói járják a galaxisokat, állig felfegyverkezve és állandóan értékes nyersanyagok után kutatva.

Gangs of Crime

Gangs of Crime

Az egész tisztes társaság csak Rád vár! Kisstílű szélhámosként kezded, de a család mindig mögötted áll. Ragadd meg a szerencsédet és légy minden idők leghatalmasabb gengszterfőnöke! Csempészet, szerencsejáték, zsarolás védelmi pénzzel: ebben a világban a legfontosabb, hogy tekintélyt szerezz. Az árulás pedig felér egy halálos ítélettel... Fedezd fel a benned rejtőző ravasz maffiózót és vesd bele magad a szervezett bűnözésbe!

GengszterOnline

GengszterOnline

Az öreg főnököket már mind leszerelték és most itt az idő hogy újra toborozzunk gengsztereket. Az összes új gengszter a maffia vezér nyomdokaiba akar lépni de vezér csak egy lehet. Bizonyítsd be hogy te vagy a legjobb! Eljött az idő hogy meghódítsd az utcákat!

HellBlades

HellBlades

Precíz harci fegyverekkel felszerelt valósághű helikoptermodellek várnak bevetésre! A légierő pilótájaként nem ismerhetsz félelmet! Képes vagy bánni a modern háborús fegyverekkel? Akkor állj helyt a Pvp és PvEetámadásokban! Derítsd fel a terepet és nyerd meg a háborút!

Maffiozo

Maffiozo

Egy masszív szövegen alapuló böngészőben játszható online többjátékos gengszter/maffiozó MMORPG szerepjáték. A célja, hogy te legyél a leghírhedtebb és egyben legveszélyesebb maffiózó, neked legyen a legtöbb pénzed, tiéd legyen a legtöbb drága autó, rajtad menjen át minden áru az alvilágban és a tiéd legyen a legnagyobb maffia család. Ennek a játéknak sosincs vége, és itt számít igazán hogy hány barátod vagy ellenséged van. Ha túl akarod élni, sokat kell edzened, gyakorolnod és sok tiszteletet kell szerezned, de mindez persze nem elég ahhoz, hogy megvédd magad. Szükséged lesz egy fegyverre és töltényekre. Ezeket könnyen megszerezheted a piacon, vagy az árveréseken más játékosoktól! Ebben az online maffia szimulátor játékban, ahhoz hogy fenttartsd magad, nem elég a tisztességes munka, itt lopnod, bűnöznöd kell, és sötét ügyekben kell részt venned a céljaid eléréséhez. Egy nagyobb balhé elkövetéséhez összefoghattok a haverjaiddal, hogy nagy zsákmányt akasszatok. Ha sikerül, nagy jutalomban részesültök, de ha nem... reménykedjetek hogy a lopott autó gyorsabb, mint a rendőröké!

Nemexia

Nemexia

A Nemexia egy internet alapú online stratégia játék, ahol többezer játékossal mérheted össze az erődet és eldöntheted melyik szövetség lesz a nyertes. A Nemexiába 3 faj közül választhatsz - Békefenntartó, Terteth és Noxis. Mindegyiknek jól edzet katonái vannak és tökéletesen felszerelt hajói de te döntöd el melyiket választod. Játszodj és nézd meg, hogy mennyire vagy jó.

Seafight

Seafight

A kalózélet igen kemény, a tenger kegyetlen és veszélyes. Ám ha rendíthetetlenül törsz a célod felé, a tengerek ura leszel!Támadj, fosztogass, rabolj! Senki sem érezheti magát ott biztonságban, ahol Te kalózkodsz! Fedezd fel a Seafight tengereit, állj helyt a többszemélyes harcokban és fogjatok össze a szövetségeseiddel egy erős flottában! Hajrá, Kalózok! Vitorlát bonts!

The Pimps

The Pimps

Igazi gengszterként uralkodsz a kerületedben, ahol kemény utcai verekedésekbe keveredsz és bandaharcokat kell megvívnod. A The Pimps csak igazi tökös fickóknak való! A haverok állig felfegyverkezve várják a parancsodat. A verdádat a legvadabb felnikkel szerelheted fel - a mottód: 'Pimp my ride'; a saját gengszteredet pedig a legmenőbb cuccokba öltöztetheted!

Hirdetés
WarpFire

WarpFire

A WarpFire egy akció játék mely az űrben játszódik. Játékosok ezrei játszanak egy időben.Csak egy normális web böngészőre van szükséged hogy játszhass. Ha szereted az űrjatekokat akkor itt a helyed!Megéri regisztralni!

XBlaster

XBlaster

A harci robotod pilótájaként irányítanod kell a hatalmas gépet a parancsnoki központból. Vigyázz, az arénában rettenetes ellenfelekkel találkozhatsz, akik minden állásból tüzelnek rád! Versenyek, párbajok, klánliga - akár egyedül, akár a szövetségeseiddel együtt vonulsz harcba! Rakéták, sokkhullám, lángszóró és még rengeteg veszélyes fegyver teszi még izgalmasabbá a játékot.

Tuti menü